Dansk Nordisk Modstandsbevægelse

Rådet til sikring af borgernes ukrænkelige rettigheder

Hjemmesiden www.dansknordiskmodstand.dk afløses nu af denne nye site på adressen www.borgerret.org.

Jeg vil gerne som formand for DNM beklage den lange tid, hvor der ikke har været skrevet noget nyt på den gamle hjemmeside. Dette skyldes ikke at vi er gået i dvale, er gået ”døde”, har stoppet vores arbejde, men alene på grund af al for stor aktivitet, ikke kun med at hjælpe ægtepar i Sverige, Tyskland og i Danmark med at for løst problemer hos diverse myndigheder, men også ved direkte dialo med politikere, journalister.

Vi har så benyttet lejligheden til at få vores hjemmeside moderniseret og vi går nu en fremtid i møde med store ændringer. Vi i DNM er godt forberedt og vi har en førstehånds viden, der gør os i stand til at forstå de små detaljer.

Vel mødt på det nye Site. Vi håber I som læsere kan lide lay-out og læsbarheden. Vi har bestemt, at vi ikke vil følge den nye web-trent og bruge går/blågrå tekst, som se smukt ud, men som skaber problemer for de læsere der ikke har maximalt syn længere. Vi bliver alle ældre, synet bliver ikke bedre, men til gengæld bliver erfaringen normalt større.

Stor tak til vore web-master. Han er ikke færdig med Sitet og vi modtager gerne bemærkninger og tip/ønsker fra vores læsere. Brug punktet ” Tips os ”. Husk man skal være logget ind som bruger for at kunne skrive.

 

Med venlig hilsen

Torben Wilken
Formand

Monday, May 12, 2014 2:14:00 PM Categories: info

Comments

Comments are closed on this post.