Dansk Nordisk Modstandsbevægelse

Rådet til sikring af borgernes ukrænkelige rettigheder

V vil stille skrappere krav til muslimske indvandrere

Politik 28.07.2014 kl. 00:42 Jyllandsposten skriver (Ritzau)

V vil stille skrappere krav til muslimske indvandrere

 

For mange ikke-vestlige indvandrere med muslimsk baggrund deler ikke danske værdier, mener Venstre.

Indvandrere fra ikke-vestlige lande skaber flest integrationsproblemer herhjemme, og derfor skal der stilles forskellige krav, afhængigt af om man kommer fra et "kristent USA" eller et "muslimsk Pakistan".

Det er budskabet fra Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg, i en kronik i Berlingske.

- Vi trænger til at få sat ord på de problemer, vi har. Det er ikke-vestlige indvandrere med muslimsk baggrund, der udgør den største integrationsudfordring i Danmark. Alt for mange deler ikke vores værdier, og nogle modarbejder dem direkte, siger Inger Støjberg til avisen.

LÆS OGSÅ S: Venstres forslag har ingen gang på jord

 

Udlændingepakke på vej

Den politiske ordfører ønsker ikke at fortælle, hvordan Venstre konkret har tænkt sig at lovgive på området. Det vil i stedet fremgå, når partiet i begyndelsen af august holder sommergruppemøde og fremlægger en udlændingepakke.

Støjberg anerkender dog, at det kan blive vanskeligt at lave lovgivning, der skelner mellem forskellige typer af indvandrere.

- Men det er ikke desto mindre noget, vi vil arbejde for. Hvis vi skal sikre sammenhængskraften i Danmark, er vi nødt til at sikre, at de mennesker, der kommer til Danmark, har evnen og viljen til at lade sig integrere. Vi skal stille krav - og de skal være differentierede, siger hun til Berlingske.

DNM er helt uenig her!

Det er en kendt sag, at Inger Støjberg (MF)(V) ikke kan fordrage muslimer og det er hendes personlige ret. Det er dog helt forkert, når hun påstår: "For mange ikke-vestlige indvandrere med muslimsk baggrund deler ikke danske værdier, mener Venstre. Indvandrere fra ikke-vestlige lande skaber flest integrationsproblemer herhjemme, og derfor skal der stilles forskellige krav, afhængigt af om man kommer fra et "kristent USA" eller et "muslimsk Pakistan". citat slut.

Nej det er hos politikere som Inger Støjberg og flere andre,  man skal finde årsagen til de største integrationsproblemer. Når man politisk modtager fremmede med afstandstagende skepsis og mistro, så skaber man en meget dårlig atmosfære. Når vi taler om ægtefæller og familie til danske statsborgere, er det en ren uartighed, at møde andre mennesker på denne måde. Der hvor der er integrationsproblemer er disse oftest selvskabte af Folketinget og Udlændingestyrelsen. Man skulle lige prøve på at behandle danskere på samme måde i udlandet. Sikke et ramaskrig der ville lyde. Inger Støjberg skulle lægge sin vej forbi "Grundloven" som ligger på Christiansborg. Det er den hun selv skriftligt har lovet at ville holde. Nu vil hun tale på alle de andre personer, som tilhører Venstre´s folketingsgruppe og gøre dem uværdige til at sidde i Folketinget. Uværdig optræden er vores pæneste ord for hendes opførsel.

Torben Wilken, formand

Posted by Torben Wilken Monday, July 28, 2014 1:22:00 PM

Comments

Comments are closed on this post.