Dansk Nordisk Modstandsbevægelse

Rådet til sikring af borgernes ukrænkelige rettigheder

Hvad vil Venstre med sit nye ansigt

Den nye Venstre regerings interne strategi – Mål og virkemidler

Hvad vil Venstre med sit nye ansigt

Gentofte d. 29. januar 2016

Sidste Folketingsvalg blev ren katastrofe for partiet Venstre og især for selve partitoppen i Venstre. Særligt ondt var det, at Dansk Folkeparti (DF) nu var blevet Danmarks største parti. Valgresultatet betød samtidig, at Socialdemokraternes formand Helle Thorning Smidt gik af som formand og Mette Frederiksen tog over. Der kom et helt nyt parti (Alternativet) ind i Folketinget, helt uden at det kom til at stå krystal klart, hvad det "Alternative" skulle stå for politisk. Det gav hovedbrud i Venstre´s ledelse. Hvordan skulle man kunne beholde regeringsmagten under disse forhold? Det var helt afgørende for alle de implicerede hoveder. En helt ny strategi, der kun skulle have det eneste formål, nemlig at hive de tabte vælgere tilbage og samtidig "stjæle" nye vælgere hvor man kunne. Målet helligede midlerne. Hos Venstre får du DF højre om, som Birthe Rønn Hornbech (V) meldte ud i pressen og hun ved hvad hun udtaler sig om. Hende kan man ikke bilde noget ind. Den ros skal hun have fra en, der kender hende fra hun startede i Folketinget.

Opgaven var således helt klar: De alt for mange vælgere, der så skammeligt havde fravalgt Venstre og Lars Lykke Rasmussen (V), ved at skiftet parti i selve stemmeboksen, De skulle, som "Stemme-kvæg", indfanges og bringes tilbage i folden.  Fejlen var alene vælgernes, så behov for, selv en overfladisk analyse af, hvad partiet havde gjort forkert, eksisterede slet ikke i deres hoveder. DF var vokset stort, så det var den politi man skulle serverer nu og så bruge det gamle politiske kneb med, at fremkalde frygt og bekymring, "Spøgelser". DF skulle begrænses i deres pr-arbejde ved at Venstre-regeringen selv gik forrest med samme politik +. Situationen kræver det, lød det igen og igen. Denne taktik har de dog ikke selv fundet på til lejligheden. Den er brugt også, igen og igen, i den politiske historie, senest i Tyskland lige efter Første Verdenskrig. Vi er dog stadig nogle, der oplevede hvad det kom til at betyde efterfølgende. Da regeringen Venstre så kom frem med et lovforslag om, at det skulle gøres lovligt at konfiskere private smykker, som de rigtige flygtninge havde reddet, som noget særligt værdifuldt netop for dem selv, ja så vågnede verdenspressen op og gned sig øjnene. "Hvabehar" er det, det Danmark vi kender og respekterer? Det kan ikke være sandt! Det er ikke kun tossede journalister, der skriver, nej det er kloge, besindige enkel personer, der nyder den største respekt internationalt, for deres arbejde og indsigt. De vågnede op med et chok. "Som thing is rotten in the State of Denmark".  De ville komme Danmark til hjælp. De ville råbe os op. Befolkningen i Danmark kunne da ikke totalt have mistet forstanden!

MEN Befolkningen i dette lille fredelige land, har ingen medier, der ærligt taler deres sag eller deler deres bekymring mere. Venstre-regeringen har startet kampagne-toget og kan ikke/vil ikke stoppe det igen. De gode meninger og hensigter bliver derved til "Tomme ord for Fattig Lars". Støjsenderen Inger Støjberg (V) kan man ikke stoppe, hun elsker den centrale rolle og den ekstra bevågenhed hun derved får. Selv fatter hun nok slet ikke, hvad det er hun siger og gør.

Oprøret fra befolkningen er begyndt at ulme. Holger Danske rør på sig. Det bliver det samme, som da Buhl-regeringen blev tvungen til at gå af i 1943. Det er ikke sikkert, at en "Generalstrejke" er nødvendigt. Lad os se. Om nødvendigt så er befolkningen klar til at melde ud. "Vi er ikke alle sammen "Molboer eller fra Århus a´! " Forstå der så!

Torben Wilken, formand

Tuesday, February 02, 2016 10:55:00 PM

Comments

Comments are closed on this post.